images/plaatjes/WJ-banner 1.jpg

Wat is de Internetcursus?

Een vier-weken cursus via internet.
Elke week wordt er leesstof (over relaties, geloven, Jezus…) gegeven met enkele vragen, afbeeldingen en citaten uit het Compendium van de Catechismus van de Katholieke Kerk.

images/plaatjes/WJ 1.jpgDe deelnemer krijgt contact met een eigen gesprekspartner (e-coach). Aan hem/haar kan hij/zij al haar vragen stellen en reacties voorleggen.
De coaches zijn katholieken, leken, diakens en priesters van alle leeftijden. Zij hebben een e-coach training gehad en gaan persoonlijk en vertrouwelijk in op de reacties van de deelnemer.

Aan het eind van de cursus wordt gezocht of er voor de deelnemer een goed vervolg gevonden kan worden, bijvoorbeeld een Alpha of CaFE in de buurt. Of een ander goed aanbod.

De cursus is bedoeld voor mensen die (opnieuw) willen kennismaken met het christelijk geloof. Al meer dan 1500 mensen namen aan deze cursus deel.

Enkele reacties:

"Ik vond de coach goed. Ze legde het uit, gaf tips en vertelde ook eigen ervaringen en/of belevingen etc."

"Ik had van te voren geen idee wat ik kon verwachten, maar ik vond het erg leerzaam en interessant."

"Ik heb enkele 10-tallen vrienden, kennissen en familieleden geattendeerd op deze fijne cursus. Een cursus zonder ellenlange verhalen, moeilijke studies, onbegrijpelijke taal etc. Kortom een cursus voor iedereen!"

Interesse? Klik hier